Jahôdka s.r.o.
Katalg vrobkov 1. P un o v r ez y ...

Katalóg výrobkov

Punčové rezy

1.             Punčové rezy

Charakter : rez na povrchu poliaty lesklou fondánovou polevou. Na reze sú dva korpusy svetložltej farby, medzi nimi je mozaika zo žltého a farebného korpusu, ktoré sú navlhčené punčovým rozvarom. Chuť a vôňa jemná mierne sladká, punčová, doplnená chuťou marmelády a fondánovej polevy.

          Hmotnosť : 60g                             Trvanlivosť : 3 dni

 

Veterníky

2.           Veterníky

Charakter : výrok je z páleného cesta plneným maslovým krémom na povrchu poliaty fondánovou polevou.

           Hmotnosť : 50g                              Trvanlivosť : 3 dni

 

Ovocná kocka

3.             Ovocná kocka

Charakter : výrobok obsahuje naozaj pravé ovocie, ovocné šťavy a piškótové cesto. Je veľmi sladký a chutný.

            Hmotnosť : 50g                             Trvanlivosť : 2 dni

 

Tvarohový rez

4.             Tvarohový rez

Charakter : výrobok sa skladá z dvoch piškótových plátov a z jednej tvarohovej náplne. Vrch je posypaný práškovým cukrom.

            Hmotnosť :  40g                           Trvanlivosť : 2 dni

 

Špic likérový

5.           Špic likérový

Charakter : základ špicu tvorí bufler, celý je poliaty cukrárskou polevou, pod polevou je hladká náplň a stred je naplnení polotuhým likérovým krémom.

            Hmotnosť : 40g                             Trvanlivosť : 3 dni

6.            Banán v čokoláde

Charakter : základ je banán a čokoláda. Ozdobíme ho šľahačkou a podávame na tanieri.

             Hmotnosť : 50g                            Trvanlivosť : 2 dni
Linecké koliesko

7.             Linecké koliesko

Charakter : výrobok môže byť okrúhleho, štvorcového tvaru. Chuť má správne prepečeného lineckého korpusu plneného marmeládou a posypaným práškovým cukrom.

              Hmotnosť : 40g                           Trvanlivosť : 14 dní

Makový koláč

8.             Makový koláč

Charakter : výrobok môže byť štvorcového, okrúhleho tvaru. Základ je piškótové cesto a maková náplň. Po vychladení sa posype práškovým cukrom.

         Hmotnosť : 50g                               Trvanlivosť : 5 dni

 

9.         Jahodová kocka

Charakter : základom je piškótové cesto, maslovo – krémová náplň, ktorá ma jemnú chuť, jahodová náplň, jahodová želatína a jahody.

           Hmotnosť : 80g                               Trvanlivosť : 3 dni

Ankin rez orechový

10.             Ankin rez orechový

Charakter : je obdĺžnikového tvaru poliaty bielou cukrárskou polevou. Na reze sú tri vrstvy tmavého kakaového korpusu a dve vrstiev maslového krému. Chuť a vôňa jemne maslová  a orechová po korpuse.

            Hmotnosť : 40g                                 Trvanlivosť : 4 dni

 

Krémeš francúzsky

11.             Krémeš francúzsky

Charakter : pudingovo – šľahačková chuť, doplnená chuťou listového korpusu a čokoládovej polevy. Má sladkú chuť.

            Hmotnosť : 60g                             Trvanlivosť : 2 dni

 

Kokoska maslová

12.         Kokoska maslová 

Charakter : výrobok okrúhleho tvaru na povrchu s kokoskou, spodok máčaný v mliečnej cukrárske poleve. Na reze je krehký linecký korpus na okraji s maslovým krémom a v strede džem . Chuť a vôňa je jemná kokosová doplnená chuťou krému.

          Hmotnosť : 60g                                   Trvanlivosť : 3 dni

 

Sacherový rez

13.             Sacherový rez

Charakter : výrobok je v tvare kocky, čokoládového piškótového cesta. Je poliaty čokoládovou polevou. Rez tvoria tri vrstvy kakaového korpusu a dve vrstvy malinového džemu. Má sladkú chuť.

          Hmotnosť :  35g                                   Trvanlivosť : 3 dni

 

14.             Kávové zrno

Charakter : výrobok je v tvare kávového zrna, tuhý krém je obalený modelovacou hmotou a poliaty tmavou cukrárskou polevou, chuť a vôňa je výrazne kávová, doplnená chuťami modelovacej hmoty a čokolády.

            Hmotnosť : 40g                                  Trvanlivosť : 5 dni

 

Jahodový trojuholník

15.             Jahodový trojuholník

Charakter : výrobok tvoria tri vrstvy vanilkového korpusu a tri vrstvy jahodového krému. Má trojuholníkový tvar. Na vrchu je želatína, jahody a šľahačka.

           Hmotnosť : 80g                                   Trvanlivosť : 2 dni

 

Ovocná torta   

16.          Ovocná torta

Charakter : základom sú tri vrstvy korpusu, ovocná náplň a čerstvé ovocie. Na vrchu je ovocná šťava, šľahačka a ovocný marcipán.

            Hmotnosť : 1000g                                 Trvanlivosť : 2 dni

 

17.             Čokoládová torta

Charakter : piškótovo - kakaový korpus plnený maslovo čokoládovou plnkou, obliaty čokoládovou polevou.

            Hmotnosť : 1500g                                 Trvanlivosť : 5 dni

 

Parížsky rožok

18.             Parížsky rožok

Charakter : rožtek poliaty tmavou cukrárskou polevou. Na reze je hladká tuková náplň kakaovej farby a správne prepečený  jadrový korpus. Chuť a vôňa výrazná po kakaovom kréme .

           Hmotnosť : 40g                                   Trvanlivosť : 3 dni

 

Medové rezy

19.             Medové rezy

Charakter : výrobok je zo štyroch platov medového korpusu dvoch vrstiev maslovej plnky a vrstvy marmelády na povrchu poliaty čokoládovou polevou. Chuť a vôňa je medová doplnená maslovou a jemnou chuťou marmelády.

                 Hmotnosť : 40g                                  Trvanlivosť : 3 dni

 

Krémeš medový

20.             Krémeš medový

Charakter : listové cesto, pudingová a krémová plnka na vrchu listové cesto posypané práškovým cukrom, nechá sa vychladnúť a reže sa na kocky. Má príjemnú sladkú chuť.

               Hmotnosť : 50g                                Trvanlivosť : 2 dn

 


Aktualizácia 15.04. 2008