![]() |
1. Punčové rezy Charakter : rez na povrchu poliaty lesklou fondánovou polevou. Na reze sú dva korpusy svetložltej farby, medzi nimi je mozaika zo žltého a farebného korpusu, ktoré sú navlhčené punčovým rozvarom. Chuť a vôňa jemná mierne sladká, punčová, doplnená chuťou marmelády a fondánovej polevy. Hmotnosť : 60g Trvanlivosť : 3 dni
|
|
![]() |
2.
Veterníky Charakter : výrok je z páleného cesta plneným maslovým krémom na povrchu poliaty fondánovou polevou.
|
|
![]() |
3.
Ovocná
kocka Charakter : výrobok obsahuje naozaj pravé ovocie, ovocné šťavy a piškótové cesto. Je veľmi sladký a chutný. Hmotnosť : 50g Trvanlivosť : 2 dni
|
|
![]() |
4.
Tvarohový
rez Charakter : výrobok sa skladá z dvoch piškótových plátov a z jednej tvarohovej náplne. Vrch je posypaný práškovým cukrom. Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 2 dni
|
|
![]() |
5.
Špic
likérový Charakter : základ špicu tvorí bufler, celý je poliaty cukrárskou polevou, pod polevou je hladká náplň a stred je naplnení polotuhým likérovým krémom. Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 3 dni |
|
![]() |
6.
Banán
v čokoláde Charakter : základ je banán a čokoláda. Ozdobíme ho šľahačkou a podávame na tanieri. Hmotnosť : 50g Trvanlivosť : 2 dni |
|
![]() |
7.
Linecké
koliesko Charakter
: výrobok môže byť okrúhleho, štvorcového tvaru. Chuť má
správne prepečeného lineckého korpusu plneného marmeládou Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 14 dní |
|
![]() |
8.
Makový
koláč Charakter
: výrobok môže byť štvorcového, okrúhleho tvaru. Základ je
piškótové cesto a maková náplň. Po vychladení sa posype práškovým
cukrom.
|
|
![]() |
9.
Jahodová
kocka Charakter : základom je piškótové cesto, maslovo – krémová náplň, ktorá ma jemnú chuť, jahodová náplň, jahodová želatína a jahody. |
|
![]() |
10. Ankin rez orechový Charakter : je obdĺžnikového tvaru poliaty bielou cukrárskou polevou. Na reze sú tri vrstvy tmavého kakaového korpusu a dve vrstiev maslového krému. Chuť a vôňa jemne maslová a orechová po korpuse. Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 4 dni
|
|
![]() |
11. Krémeš francúzsky Charakter : pudingovo – šľahačková chuť, doplnená chuťou listového korpusu a čokoládovej polevy. Má sladkú chuť. Hmotnosť : 60g Trvanlivosť : 2 dni
|
|
![]() |
12. Kokoska maslová Charakter : výrobok okrúhleho tvaru na povrchu s kokoskou, spodok máčaný v mliečnej cukrárske poleve. Na reze je krehký linecký korpus na okraji s maslovým krémom a v strede džem . Chuť a vôňa je jemná kokosová doplnená chuťou krému. Hmotnosť : 60g Trvanlivosť : 3 dni
|
|
![]() |
13.
Sacherový
rez Charakter : výrobok je v tvare kocky, čokoládového piškótového cesta. Je poliaty čokoládovou polevou. Rez tvoria tri vrstvy kakaového korpusu a dve vrstvy malinového džemu. Má sladkú chuť. Hmotnosť : 35g Trvanlivosť : 3 dni
|
|
![]() |
14. Kávové zrno Charakter : výrobok je v tvare kávového zrna, tuhý krém je obalený modelovacou hmotou a poliaty tmavou cukrárskou polevou, chuť a vôňa je výrazne kávová, doplnená chuťami modelovacej hmoty a čokolády. Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 5 dni
|
|
![]() |
15. Jahodový trojuholník Charakter : výrobok tvoria tri vrstvy vanilkového korpusu a tri vrstvy jahodového krému. Má trojuholníkový tvar. Na vrchu je želatína, jahody a šľahačka. Hmotnosť : 80g Trvanlivosť : 2 dni
|
|
![]() |
16.
Ovocná
torta Charakter : základom sú tri vrstvy korpusu, ovocná náplň a čerstvé ovocie. Na vrchu je ovocná šťava, šľahačka a ovocný marcipán. Hmotnosť : 1000g Trvanlivosť : 2 dni
|
|
![]() |
17.
Čokoládová
torta Charakter : piškótovo - kakaový korpus plnený maslovo čokoládovou plnkou, obliaty čokoládovou polevou. Hmotnosť : 1500g Trvanlivosť : 5 dni
|
|
![]() |
18.
Parížsky
rožok Charakter : rožtek poliaty tmavou cukrárskou polevou. Na reze je hladká tuková náplň kakaovej farby a správne prepečený jadrový korpus. Chuť a vôňa výrazná po kakaovom kréme . Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 3 dni
|
|
![]() |
19.
Medové
rezy Charakter : výrobok je zo štyroch platov medového korpusu dvoch vrstiev maslovej plnky a vrstvy marmelády na povrchu poliaty čokoládovou polevou. Chuť a vôňa je medová doplnená maslovou a jemnou chuťou marmelády. Hmotnosť : 40g Trvanlivosť : 3 dni
|
|
![]() |
20.
Krémeš
medový Charakter
: listové cesto, pudingová a krémová plnka na vrchu
listové cesto posypané práškovým cukrom, nechá sa vychladnúť a reže
sa na kocky. Má príjemnú sladkú chuť.
|
Aktualizácia 15.04. 2008